Ο Άνταμ Τζανετόπουλος ξεκαθάρισε ότι, παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της “Ένωσης”. Επίσης, εξέφρασε την άποψή του για την κρίσιμη αναμέτρηση του “Δικεφάλου” με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

“Είναι μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και με μια νίκη θα εξαργυρώσουμε και τη νίκη που κάναμε στην πρεμιέρα κόντρα στον Πλατανιά. Ακολουθεί και η διακοπή, άρα η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και για τη συνέχεια, όπως και τον κόσμο”.

Για τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά: “Την 1η αγωνιστική βγάλαμε στο γήπεδο πολλά στοιχεία από την προετοιμασία, όμως ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά και θα δούμε κι άλλα απ” τα στοιχεία που δουλέψαμε”.

Για το αν έστειλε μήνυμα με τη νίκη: “Με κάθε νίκη η ΑΕΚ στέλνει μήνυμα. Τρεις πόντοι είναι το κάθε ματς κι εμείς θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια”.

Για την πρόταση της Σεβίλλης: “Μια πρόταση από τη Σεβίλλη είναι τιμητική για μένα, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ΑΕΚ και κοιτάω πως θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Άρα μένεις στην ΑΕΚ;

“Ναι”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις