Ο Φέλιξ Μάγκατ αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να καλύψει το κενό του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει φύγει από τη λίστα των προτεραιοτήτων της ΕΠΟ από την προηγούμενη φορά που ασχολήθηκαν μαζί του, στην αναζήτηση διαδόχου του Φερνάντο Σάντος το καλοκαίρι του 2014.

Ο 62χρονος προπονητής ταιριάζει πιο πολύ από κάθε άλλον τεχνικό παγκοσμίως στο προφίλ που ψάχνουν στην Ομοσπονδία, αφού θεωρούν ότι το νούμερο ένα πρόβλημα αυτήν τη στιγμή στην ομάδα είναι η πειθαρχία.

Ο Μάγκατ θεωρείται μετρ της πειθαρχίας και αρκετές φορές, μάλιστα, υπέρ το δέον, με συνέπεια αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί υπό την καθοδήγησή του να κάνουν λόγο ακόμα και για “βασανιστήρια“.

Η ΕΠΟ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με 4-5 προπονητές και η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί πριν από τα τελευταία προκριματικά του Euro 2016 τον Οκτώβριο.

Ο πρώην προπονητής της Φούλαμ, από την οποία αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2014, είναι ελεύθερος από τότε και προβάλλει ως φαβορί, με τον συμπατριώτη του, Μπερντ Σούστερ, να βρίσκεται κι αυτός στη λίστα υπό εξέταση περιπτώσεων, αλλά με μικρότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις