Εκτός κινδύνου και σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται ο Πάμπλο Κοντρέρας, μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη παίζοντας 5Χ5 στη Βολιβία, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού δεν διατρέψει κίνδυνο για τη ζωή του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, μέσω tweet που έκανε μέσα από το νοσοκομείο του Σάντα Κρους όπου βρίσκεται.

“Φίλοι μου, ευχαριστώ για την αγάπη και την ανησυχία σας αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Το σοκ πέρασε και σύντομα θα ανεβάσω μια ευχαριστήρια φωτογραφία”, έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, μαζί με τους συμπαίκτες του στην ομάδα με την οποία αγωνιζόταν. Μεταξύ τους ο “θρύλος” της εθνικής Χιλής, Ιβάν Ζαμοράνο, και ο Βολιβιανός πρώην μέσος του Άρη, Νάτσο Γκαρσία.

Λίγο νωρίτερα, η σύζυγός του, Λορέτα, ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της τον κόσμο για το ενδιαφέρον: “Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ο Πάμπλο έπαιζε χθες στη Βολιβία, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Δόξα τω Θεώ, όμως, είναι εντάξει. Έχει κάνει μία σειρά αυστηρών εξετάσεων”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις