Ο Μπερντ Σούστερ δεν θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα επιχειρήσει να γυρίσει σελίδα στην Εθνική Ελλάδας, αφού οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε “ναυάγιο” εξαιτίας της επιλογής των συνεργατών του στον πάγκο.

Ο Γερμανός τεχνικός επιθυμούσε τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και γεννημένο στη Γερμανία, Γιώτη Σταματόπουλο, ενώ η ΕΠΟ είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ότι ο επόμενος ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα έχει στο επιτελείο του τον Κώστα Τσάνα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, εξάλλου, ο τελευταίος δεν αποτελεί πλέον προπονητή της κ-21 και τη θέση του πήρε ο Αντώνης Νικοπολίδης, η πρόσληψη του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μετά από το οριστικό “ναυάγιο”, οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα στραφούν στις υπόλοιπες από τις βασικές επιλογές που υπάρχουν στη λίστα, για ένα ζήτημα που στόχος είναι να λυθεί μέχρι την επόμενη διακοπή για αγώνες Εθνικών ομάδων, την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση

“Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις