Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου, καθώς αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τη Διονυσία Παράσχη, η οποία δίνει μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η ανακοίνωση

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τα έξοδα θεραπείας της Ντένια Παράσχη – Έκκληση Βοήθειας (Διονυσίας Παράσχη), που διαγνώστηκε με πνευμονική υπέρταση λόγω ευμεγέθους όγκου στην περιοχή της πνευμονικής αρτηρίας.

Η Διονυσία Παράσχη μεταβαίνει στις ΗΠΑ, όπου θα λάβει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό κέντρο.

Η δήλωση του αρχηγού, Βασίλη Τοροσίδη:

“Ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαικτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν για την Διονυσία. Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις