Ο πιο γνωστός Γάλλος οπαδός, Κλεμέν ντ’ Αντίπ ή κατά κόσμον, Κλεμέν Τομαζέβσκι, θα στερηθεί τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τους “τρικολόρ” στο Euro που φιλοξενεί η πατρίδα του, λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας που ισχύουν στη φετινή διοργάνωση.

Βλέπετε ο φόβος για κάποια τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια της διοργάνωσης, έχει κάνει την UEFA αλλά και το γαλλικό κράτος να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Ο Κλεμέν ντ’ Αντίμπ δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τις τελευταίες δεκαετίες, έχοντας μαζί του έναν κόκορα, καθώς το πτηνό αυτό είναι το σύμβολο της εθνικής Γαλλίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον Κλεμέν, ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στις εξέδρες των γηπέδων που θα παίζει η Γαλλία, ζητώντας του βεβαίως να παραβρεθεί στις αναμετρήσεις των “τρικολόρ” χωρίς τον κόκορά του.

Το αίτημα αυτό δεν έχει γίνει αποδεκτό και πλέον έχει δημιουργηθεί μέχρι και κίνημα στο διαδίκτυο, το οποίο συλλέγει υπογραφές, ώστε να επιτραπεί στον Κλεμέν να δώσει το “παρών”, μαζί με τον κόκορά του.