Από το πρωί της Τρίτης αρχίζει η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016-17.

Από τις 10 το πρωί θα μπορούν, οι παλιοί κάτοχοι, να ανανεώνουν και να εξασφαλίζουν ότι θα μπορούν να δουν από κοντά τον νέο Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα νέα διαρκείας θα μπορεί να τα προμηθευτεί ο κάθε φίλαθλος με τρεις διαφορετικούς τρόπους κι αφού είναι σε θέση να δώσει αριθμό δελτίο ταυτότητας, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Αυτοί είναι:

1) Τηλεφωνικά στο 210 48 00 920 καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00.

2) On line μέσω διαδικτύου και του επίσημου σάιτ της ομάδας (www.olympiacos.org).

3) Περνώντας από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η διαδικασία γίνεται στην αίθουσα Τύπου και η είσοδος είναι από τα vip. Ώρες λειτουργίας 10:00 – 18:00.

Δεν πρέπει να λησμονήσουμε όλοι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Οι άνθρωποι του Θρύλου, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρή οικονομική κρίση που δοκιμάζει τις αντοχές όλου του κόσμου, διατήρησαν τις περυσινές (γενναία μειωμένες) τιμές. Και είναι σίγουρο πως ο λαός του Ολυμπιακού θα εξαντλήσει και πάλι τα εισιτήρια διαρκείας και το γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι κατάμεστο στα επίσημα ματς των πρωταθλητών Ελλάδας, τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Εξάλλου, το σύνθημα για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν είναι “Μη σταματάς” και είναι σίγουρο πώς δεν αποκλείεται νέο ρεκόρ, αφού το περσινό των 21.173, είναι πιθανό στο φινάλε του καλοκαιριού να ανήκει στο παρελθόν. Η ανανέωση των διαρκείας των παλιών κατόχων ολοκληρώνεται την Τρίτη 28/6 ενώ νέοι κάτοχοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από Πέμπτη 30/6.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις