Ο Τζόρνταν νίκησε Πολ, Φίσερ και... στενοχώρησε μικρά παιδιά

Ο Τζόρνταν νίκησε Πολ, Φίσερ και... στενοχώρησε μικρά παιδιά
Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι πάντα ο... Μάικλ Τζόρνταν. Ένας άνθρωπος που αρνείται να χάσει, όποια πρόκληση και αν του θέσεις. Και ο Κρις Πολ το έμαθε για τα καλά αυτό.

Ο σταρ των Κλίπερς διοργάνωσε ένα καμπ για παιδιά στο Λος Άντζελες, με τον "Air" να είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους. Λίγο πριν τελειώσει το καμπ λοιπόν του έθεσε την εξής πρόκληση: Ο Τζόρνταν θα έπρεπε να επιχειρήσει έξι σουτ από διάφορα σημεία. Αν έχανε τρία σουτ τότε θα έπρεπε να δώσει σε όλα τα παιδιά του καμπ ένα ζευγάρι παπούτσια.

Ο Θρύλος του ΝΒΑ λοιπόν δέχθηκε την πρόκληση, πήρε τη μπάλα και, μέσα σε αποθέωση, ευστόχησε σε όλα τα σουτ που επιχείρησε, παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω από τα 5 μέτρα!

Τότε ο Τζόρνταν έθεσε την δική του πρόκληση στον Πολ: Του τόνισε ότι έχει πέντε προσπάθειες για σουτ, από πέντε θέσεις γύρω-γύρω από το τρίποντο. Αν ο σταρ των Κλίπερς τα έβαζε όλα, τότε ο Τζόρνταν θα έδινε σε όλα τα παιδιά του καμπ από ένα ζευγάρι παπούτσια! Ο Πολ λοιπόν δέχθηκε, ευστόχησε στα τέσσερα πρώτα σουτ που επιχείρησε, αλλά αστόχησε στο πέμπτο!

Με τον Πολ λοιπόν να αποτυγχάνει, ο Τζόρνταν έδωσε ακόμα μία ευκαιρία στα παιδιά, ζητώντας από τον Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος ήταν και αυτός στο καμπ, το ίδιο πράγμα: Να βάλει 5/5 σουτ για να πάρουν τα παιδιά παπούτσια. Ο Φίσερ όμως αστόχησε στο τρίτο του σουτ!