Νέα συμβόλαια, με καλύτερους όρους υπέγραψαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν κάνει εντύπωση τόσο με τις ρεζέρβες όσο και με την πρώτη ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο, Γιώργο Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσο, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Μετά από την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ”, Γιώργος Παύλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, επισημαίνοντας παράλληλα την πίστη του στη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, αλλά και την εξέλιξη που μπορούν να παρουσιάσουν ακόμη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα”.

“Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας”.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια”.