Δηλώσεις σε ξένη ιστοσελίδα έκανε ο Νικόλα Λεάλι, ο οποίος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ήταν η πιο σωστή επιλογή. Ο Ιταλός πορτιέρο, σημείωσε πως στον πρωταθλητή Ελλάδας βρήκε αυτό που θέλει και πως αισθάνεται πάρα πολύ καλά που ζει στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τερματοφύλακα στο gianlucadimarzio.com:

Για τον Ολυμπιακό
“Επιτέλους είμαι σε μια ομάδα που έχει στόχο να νικά. Αισθάνομαι υπέροχα και πιστεύω ότι είμαι σε μια θαυμάσια ομάδα. Έχουμε στόχο να νικήσουμε την Σούπερ Λίγκα, και μπορούμε στην Ελλάδα να κατακτήσουμε τα πάντα. Επίσης θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Europa League. Μπορεί στην Ιταλία να θεωρούμε ότι είναι μια διοργάνωση κατώτερη, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα και ταχύτητα και σε αυτή. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και είναι κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Για το αν θεωρεί ότι έκανε σωστή επιλογή που παίζει στον Ολυμπιακό
“Ναι, ο Ολυμπιακός είναι η σωστή επιλογή. Παιχνίδια στην Ευρώπη και στο Κύπελλο και τώρα και στο Πρωτάθλημα από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Καπίνο. Εδώ συγκριτικά με τις προηγούμενες ομάδες μου τα πάντα είναι διαφορετικά. Ο τερματοφύλακας δεν πρέπει να δέχεται τέρματα και όταν συμβεί αυτό, τότε δεν είναι καλό. Πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά ότι είσαι άριστος. Ο Ολυμπιακός είναι μια θαυμάσια ομάδα που θέλει πάντα να νικά. Οπότε εάν δέχεσαι ένα τέρμα είναι κάτι που αποδεικνύει ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρότερα”.

Για τη ζωή του στην Ελλάδα
“Είμαι στη Μεσόγειο όπως και στην Ιταλία. Ζω δίπλα στη θάλασσα και μπορείς να κάνεις ήσυχους περιπάτους. Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι, με γεμάτα πάντα τα εστιατόρια και άτομα που αγαπούν να χαμογελούν. Είναι πάρα πολύ όμορφο να είσαι σε ένα περιβάλλον τέτοιο. Είμαστε η ομάδα που έχει τα περισσότερα εισιτήρια στην Αθήνα. Υπάρχει πίεση, η σωστή πίεση και είναι πραγματικά φανταστικό να αγωνίζεσαι στο Καραϊσκάκη”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις