Ο Πάουλο Μπέντο υπήρξε συμπαίκτης τη σεζόν 1991-92 στην Γκιμαράες με τον αδικοχαμένος προπονητή της Σαπεκοένσε, Κάιο Τζούνιορ, ο οποίος σκοτώθηκε την Τρίτη στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία και προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε για τη σχέση του μαζί του.
Με δηλώσεις του στην πορτογαλική "Record", ο Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε συγκλονισμένος για την απώλεια του συναδέλφου του.
"Ήταν ένα πολύ ήσυχο και προσιτό άτομο, ήταν ως παίκτης το ίδιο άτομο που συνάντησα αργότερα όταν συναντηθήκαμε εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ ηθικός και μορφωμένος. Ήταν επίσης ένας πολύ καλός συνάδελφος", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θυμήθηκε πως το πρώτο παιχνίδι του Κάιο Τζούνιορ στον πάγκο της Σαπεκοένσε ήταν απέναντί του, όταν εκείνος ήταν στις αρχές του 2016 προπονητής της Γκρέμιο.
"Είχε επιστρέψει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και ήταν φανερό ότι το έκανε με ευχαρίστηση. Είχαμε ανταλλάξει εντυπώσεις για τις ομάδες μας και τις ζωές μας και ήταν πάντα πολύ φιλικός".
Όσον αφορά στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στο Μεντεγίν, ο Πορτογάλος δήλωσε: "Η Σαπεκοένσε ήταν μία μικρή ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα, αλλά όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Από την πλευρά μου μία ξεχωριστή κουβέντα για την οικογένεια του Κάιο, μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό…".
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις