Ο Μάικλ Εσιέν κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για δύο οφειλόμενες δόσεις συμβολαίου συνολικού ύψους 651.000 ευρώ.

Ο Γκανέζος μέσος, ο οποίος αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο από το καλοκαίρι κι έκτοτε δεν έχει βρει ομάδα, ζητάει δεδουλευμένα, έστω κι αν ούτε στην Ελλάδα είχε ιδιαίτερη παρουσία.

Οι “πράσινοι” πλέον κινδυνεύουν ακόμα και με απώλεια της άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την UEFA, εφόσον αποδειχθεί ότι δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους μέχρι την ημερομηνία της εξέτασης του φακέλου τους.

Επιπροσθέτως, οι πιστωτές του “τριφυλλιού” που βρίσκονται στην ουρά δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν την ίδια οδό, ζητώντας άμεσα τα χρήματά τους, κάτι που θα οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή τον σύλλογο.

Αναζητείται ο Ιμπάρμπο

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναζητούν τηλεφωνικά τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, χωρίς αποτέλεσμα. Η άδεια που είχε εξασφαλίσει ο Κολομβιανός επιθετικός για τις γιορτές έληγε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, αφού είχε πάρει επιπλέον ημέρες λόγω του γάμου του αδερφού του την Κυριακή.

Παρ’ όλα αυτά, δεν εμφανίστηκε ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης ούτε σε αυτήν της Πέμπτης, με συνέπεια οι “πράσινοι” να τηλεφωνούν τόσο στον ίδιο όσο και στον μάνατζέρ του, χωρίς αμφότεροι να απαντούν στις κλήσεις. Η τύχη του επιθετικού της ομάδας αγνοείται και ακόμα ένα “αγκάθι” προβληματίζει για τη συνέχεια της σεζόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις