Στα λάθη των παικτών και όχι στα δικά του απέδωσε ο Μίχαελ Σκίμπε τη συντριπτική ήττα που υπέστη η Εθνική Ελλάδα στο Ζάγκρεμπ με 1-4 από την Κροατία.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός στάθηκε στις αμυντικές παραλείψεις που έφεραν το πρώτο και το τέταρτο γκολ.

Δεν έδειξε ωστόσο ιδιαίτερη διάθεση για αυτοκριτική, εκφράζοντας την άποψη ότι ο ίδιος δεν υπέπεσε σε πολλά σφάλματα απόψε.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σκίμπε


Για το αποτέλεσμα του αγώνα

“Να συγχαρούμε την Κροατία που νίκησε 4-1. Έβαλαν τέσσερα γκολ με τη βοήθεια της δικής μου ομάδας, όπως στο πρώτο και το τέταρτο. Μας πίεσαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος πολύ δίκαια νίκησε η Κροατία”.


Για το αν τέλειωσαν όλα

“Είναι πλέον δύσκολο για εμάς, αλλά έχουμε άλλα 90 λεπτά. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος, με το 4-2 ίσως να ήταν διαφορετικά την Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.


Για το αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδας

“Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Αλλά όταν δεχόμαστε γκολ όπως το πρώτο και τέταρτο, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς”.


Για το αν έκανε ο ίδιος λάθη

“Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη στο γήπεδο. Ακόμα και ο προπονητής μπορεί να κάνει λάθη. Σήμερα δεν νομίζω ότι εγώ έκανα πολλά λάθη”.


Για το αν το γήπεδο δεν έχει κόσμο στη ρεβάνς μετά το 4-1

“Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια και πού είμαστε τώρα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις