Η Χόουπ Σόο, η για πολλά χρόνια τερματοφύλακας της εθνικής ΗΠΑ και δυο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, κατηγόρησε μέσω συνέντευξής της στην πορτογαλική εφημερίδα “Tribuna Expresso” τον άλλοτε πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της τελετής για την απονομή της Χρυσής Μπάλας τον Ιανουάριο του 2013.

Η Αμερικανίδα αναφέρει πως ο Ελβετός παράγοντας της έπιασε τα οπίσθια λίγο πριν βγουν στην σκηνή για να δώσουν το βραβείο της καλύτερης παίκτριας της χρονιάς στην συμπατριώτισσά της, Άμπι Γουάνμπαχ.

“Λίγο πριν βγούμε στην σκηνή, ο Μπλάτερ ήταν από πίσω μου και μου έπιασε τα οπίσθια. Σοκαρίστηκα και προσπάθησα να συνέλθω για να παραδώσω το βραβείο μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω”, τόνισε η Σόλο, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Μπλάτερ να κάνει λόγο για γελοίες κατηγορίες.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν κατήγγειλε νωρίτερα το περιστατικό, απάντησε ότι δεν της είχε δοθεί η κατάλληλη αφορμή για να το αποκαλύψει και πως έκτοτε δεν τον είδε ποτέ ξανά στη ζωή της.

“Η (-)ουαλική παρενόχληση στον αθλητισμό είναι το πιο σιχαμερό πράγμα που υπάρχει και πρέπει να σταματήσει. Τότε, ο Ζεπ Μπλάτερ ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχε το δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι”, ανέφερε ακόμα η 36χρονη Αμερικανίδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις