Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ληξιπρόθεσμο χρέος 63.000 ευρώ και ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει τραπεζικές συναλλαγές.

Η ΠΑΕ οφείλει 80.000 ευρώ στον 38χρονο τερματοφύλακα, εκ των οποίων οι 63.000 ευρώ έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να διασφαλίσει το ληξιπρόθεσμο χρέος και ως αποτέλεσμα, δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας.

Από το "Τριφύλλι" εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανδρώθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας και φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα της, δημιουργεί συνθήκες ασφυκτικής πίεσης για ένα μικρό ποσό.

Κοτσόλης: Μέχρι σήμερα ήμουν αόρατος γι' αυτούς

Σε διευκρινιστική δήλωση, με αφορμή την "ανακοίνωση-διαρροή" του Παναθηναϊκού, ότι μπλόκαρε τους λογαριασμούς της ΠΑΕ, προχώρησε ο Στέφανος Κοτσόλης.

Αναλυτικά η απάντηση

"Έπειτα από την «διαρροή» της ΠΑΕ στα ΜΜΕ και ακριβώς επειδή ξεκίνησα από τις ακαδημίες και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν αποτελεί απλά μια ομάδα που αγωνίστηκα αλλά τη δεύτερή μου οικογένεια, οφείλω μια σύντομη απάντηση.

Η επιστροφή για την δεύτερη θητεία μου στην ομάδα συνέπεσε χρονικά με την περίοδο διοικητικής και οικονομικής κρίσης. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε για μένα ανασταλτικό παράγοντα στο να παραμείνω για αρκετά χρόνια υπογράφοντας μνημονιακά συμβόλαια και αμέτρητους διακανονισμούς, ενώ ταυτόχρονα δαπανούνταν τεράστια ποσά για παίκτες που δεν δικαιολόγησαν την αμοιβή τους και αποχώρησαν δίχως να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Όσοι έζησαν την ομάδα από μέσα όλα αυτά τα χρόνια, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και στο προπονητικό κέντρο γνωρίζουν πολύ καλά αν έχω βάλει πλάτη όχι μόνο σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε αγωνιστικά και σε πολλά ακόμα που ξεπερνούν τις υποχρεώσεις ενός ποδοσφαιριστή. Το έκανα με αγάπη, με χαρά, απλά «παναθηναϊκά» και χωρίς ποτέ να το διατυμπανίσω.

Ο λόγος που έφτασα στο σημείο να δράσω με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί προφανώς, μέχρι και την σημερινή «διαρροή», ήμουν ένας αόρατος ή αδιάφορος γι’ αυτούς που «τρέχουν» την ΠΑΕ αυτή την περίοδο.

Τέλος επειδή σαν άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, η υπομονή και η ευταξία, αν χρειαστεί, διατηρώ αρχείο με όλες τις φορές που «έχω βάλει πλάτη», έχω κάνει υποχωρήσεις η έχω αφήσει στην διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ να ρυθμίσει τις οφειλές της απέναντι μου.

Ας τεθεί στην κρίση του κόσμου ο λόγος των κυρίων που συνέταξαν την «ανακοίνωση-διαρροή» αυτή, με τον λόγο τον δικό μου".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις