Τα εύσημα στον Βασίλη Σπανούλη απένειμε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με αφορμή το ιστορικό επίτευγμα του V-Span να γίνει πρώτος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος Νο1 σε ασίστ στη διοργάνωση, υποκλίθηκε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και εξήγησε γιατί είναι χαρούμενος!

"Βασίλη, κατ' αρχάς συγχαρητήρια… Το αξίζεις. Όλα αυτά τα χρόνια έχεις αποδείξει ότι είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στην Ευρωλίγκα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος γιατί είσαι Έλληνας παίκτης και αυτό το βραβείο θα μείνει σε ελληνικά χέρια", αναφέρει στο video της Ευρωλίγκας ο θρυλικός Διαμαντίδης για τον θρυλικό Σπανούλη.

Λίγο αργότερα, με δηλώσεις του στη Nova, ο αρχηγός του Ολυμπιακού του απάντησε: "Έχω πει πολλές φορές και σε ανθρώπους της οικογένειάς μου και σε πολύ δικούς μου ανθρώπους, πως σημασία έχει ποιος λέει κάτι και όχι διάφοροι που λένε διάφορα. Το να μιλά έτσι ο Δημήτρης για μένα είναι πολύ τιμητικό, είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Με τιμά με τα λόγια του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και είμαι περήφανος που η Ελλάδα έχει βγάλει τόσο μεγάλους παίκτες, τον Δημήτρη, τον Θοδωρή, τον Νίκο και παλιότερα τους Γκάλη, Γιαννάκη από τους οποίους πήραμε τη σκυτάλη εμείς".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις