Είναι γνωστό ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας είναι ιδιαιτέρως ενεργός στα social media, εκφράζοντας τις απόψεις του. Οι οποίες πολλές φορές είναι ομοφοβικές στα όρια του ρατσισμού.

Ο Τσιάρτας άκουσε ραδιοφωνική δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανιάτου, περί αποδοχής του σχεδίου νόμου περί αναδοχής και υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και πήρε φωτιά το πληκτρολόγιο του, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για "αρρωστημένες και ανώμαλες επιθυμίες" και "μη φυσιολογικά ήθη".

Ο Β. Τσιάρτας έγραψε στο Facebook:

Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις