Με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτηστο ΟΑΚΑ η τρίτη οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 12/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Παρόντες ήταν ο Μ. Γαβριηλίδης, μέλος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και υπεύθυνος για το κύπελλο, ο Λ. Θωμαΐδης, πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας της ΕΠΟ, ο Α. Δέδες, εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ. Βουτσελάς, επικεφαλής μέτρων τάξης του τελικού, καθώς και εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ.

Η Ελληνική Αστυνομία, δια του επικεφαλής των μέτρων τάξης του τελικού, Ταξίαρχου κ. Βουτσελά, γνωστοποίησε τα εξής:

* Κανένας οπαδός δεν θα πλησιάσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.
* Θα υπάρξει πολλαπλός έλεγχος εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας σε όλους τους οπαδούς των φιναλίστ που θα μετακινηθούν με πούλμαν στα Μάλγαρα, τις Αφίδνες και κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει από την ΕΛ.ΑΣ.
* Τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις 15.00 στις Αφίδνες και κατόπιν θα ξεκινήσει η κίνησή τους προς το ΟΑΚΑ με συνοδεία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.
* Εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση των χώρων με παρουσία διμοιριών στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο.
* Η ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικά της ΕΛ.ΑΣ.

Εντός των επομένων ωρών θα ξεκινήσουν τα έργα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία στο μεταξύ διενήργησε δύο ακόμα αυτοψίες στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις