Οι αθλητές και αθλήτριες της ξιφασκίας με αμαξίδιο στέλνουν το δικό τους μήνυμα για να σταθεί το Μάτι ξανά στα πόδια του.

Το Μάτι, ο τόπος που κάηκε το καλοκαίρι στη φονική πυρκαγιά και οι κάτοικοι του προσπαθούν τώρα να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους επιλέχθηκε από την ΕΑΟΜΑΜΕΑ για τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος ξιφασκίας σε αμαξίδιο 2018.

Οι αθλητές συμμετέχοντας στέλνουν το δικό τους, συμβολικό μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους. Άνθρωποι που δεν λύγισαν στις δυσκολίες της ζωής τους και συνέχισαν να αθλούνται, κάνοντας μάλιστα και πρωταθλητισμό θα αγωνιστούν στο ρημαγμένο μέρος λέγοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο πως με υπομονή κι επιμονή το Μάτι θα αναγεννηθεί.

Η απόφαση της ΕΑΟΜΑΜΕΑ να διεξάγει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο στο Μάτι αποτελεί μια πολυπαραγοντική πράξη υποστήριξης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΑΟΜΑΜΕΑ κο Φουντουλάκη και στον προπονητή της παραολυμπιακής και του Παναθηναικού κο Κάζαγλη όπου με τα πεπραγμένα τους αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός αποτελεί την ελπίδα του αύριο.

Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί από τον προπονητή κο Κάζαγλη και τον ψυχολόγο του συλλόγου κο Πετρούνια, ο οποίος είναι παράλληλα και συνεργάτης της Παραολυμπιακής Εθνικής ομάδας.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις