Καραπαπάς: Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους και με σημαδεμένες τράπουλες

Καραπαπάς: Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους και με σημαδεμένες τράπουλες

Με τη διαιτησία του Τζήλου τα έχουν στον Ολυμπιακό μετά από το 1-1 στην Ξάνθη, με τον διευθυντή επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Κώστα Καραπαπά, να καλεί τον ρέφερι να αποκαλύψει με ποιον μίλησε το τελευταίο 48ωρο, κάνοντας παράλληλα λόγο για "σημαδεμένη τράπουλα".

Αναλυτικά στην παρέμβασή του ανέφερε: "Δυστυχώς είμαστε για ακόμη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Εχουν κουραστεί και οι φίλαθλοί μας, και η ομάδα μας, και εμείς, να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή".

"Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και διασύρει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, από τον κύριο Γραμμένο, που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κύριο Θόδωρο Θεοδωρίδη, που είναι ασπίδα αυτών των ανθρώπων που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν, αν νομίζουμε ότι θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία. Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και η αγανάκτησή του;"

"Και επίσης να μας πουν ομάδες όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε σήμερα, της Ξάνθης, σε ποιον ανήκουν μετοχικά και να μας πουν με ποιον έχει μιλήσει ο κύριος Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να μας τα απαντήσουν όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Οταν μας απαντήσουν όλα αυτά, τότε και εμείς θα ξαναπαίξουμε, διότι τώρα δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Και με τις σημαδεμένες τράπουλες".

Για τις φάσεις που έχει παράπονο ο Ολυμπιακός, τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει ένα… διπλό πέναλτι, στον Τοροσίδη και τον Σισέ, το οποίο δεν δίνεται, στο οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει και στο δεύτερο ημίχρονο μία κόκκινη κάρτα, που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε ο ίδιος, αλλά κάποιος του την είπε. Ε, ας μας πει ποιος του την είπε".