Ο αγνοούμενος Εμιλιάνο Σάλα είχε αποκτηθεί από την Κάρντιφ λίγες ώρες πριν χαθεί στη Μάγχη. Τώρα ο σύλλογος της Premier League δεν θέλει να δώσει τα χρήματα για τη μεταγραφή του.

Η Κάρντιφ είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, θα τον παρουσίαζε επίσημα με την επιστροφή του από τη Νάντη, δηλαδή λίγες ώρες μετά την πτώση του Piper Malibu στα παγωμένα νερά της Μάγχης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Telegraph", οι Ουαλοί είχαν υπογράψει τη σχετική συμφωνία και με τον γαλλικό σύλλογο και σύμφωνα με τους σχετικούς όρους θα έπρεπε να καταβάλουν άμεσα μια δόση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, από τα 17 εκατομμύρια ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιο.

Μόνο που τώρα η Κάρντιφ δεν έχει στη διάθεσή της τον παίκτη. Η Premier League, μάλιστα, αρνήθηκε να παρατείνει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή.

Και, όπως αναφέρει η "Telegraph", η Κάρντιφ εκτιμά ότι δεν είναι πια υποχρεωμένη να δώσει τα χρήματα για τον Σάλα, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά και να διεκδικήσει αποζημίωση, έχοντας μάλιστα ως δεδομένο ότι δεν οργάνωσε την πτήση του παίκτη από τη Γαλλία στο Νησί, αλλά αυτή οργανώθηκε από τον μάνατζερ του Αργεντινού.

Επομένως, εξετάζεται κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη είτε εναντίον του ατζέντη, είτε να διεκδικηθεί αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Αυτό το σενάριο, πάντως, φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Γαλλία με τη Ναντ να τηρεί στάση αναμονής και να περιμένει να μάθει αν θα λάβει τα χρήματα της μεταγραφής και τη Μπορντό, η οποία έχει να λαμβάνει καθώς είναι ο σύλλογος που διατηρεί τα τροφεία του Σάλα, να αντιδρά ξεκαθαρίζοντας πως αν η Κάρντιφ αρνηθεί να πληρώσει, τότε θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις