Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αίγυπτο. Αφορμή στάθηκαν κάποια μηνύματα που έστειλαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας σε μοντέλο και αυτά διέρρευσαν στον Τύπο.

Μεταξύ άλλων ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, αλλά και ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι φλέρταραν με το μοντέλο.

Μάλιστα, οι Αιγύπτιοι αναφέρουν πως οι δύο παίκτες αλλά και οι Μαχμούντ Χαμντί αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ ενδέχεται να κατηγορηθούν ακόμη και για (-)ουαλική παρενόχληση και να χάσουν τη θέση τους στην εθνική ομάδα, με τους συμπατριώτες τους να δίνουν μεγάλη έκταση στο όλο θέμα.

Για το εν λόγω συμβάν, πάντως, πήρε θέση και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χαβιέρ Αγκίρε, λέγοντας πως τους είχε πει να είναι προσεκτικοί σε τέτοια θέματα, ωστόσο δεν θέλησε να το… τραβήξει παραπάνω.

"Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε, αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αιγύπτου.