Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Φάμπιο Κοεντράο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία, αλλά να μην πέφτουν οι υπογραφές.

Ο Φάμπιο Κοεντράο, στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, συμφώνησε προφορικά στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν έβαλε την υπογραφή του.

Ο διεθνής Πορτογάλος ζήτησε και πήρε 2 μέρες διορία για να τακτοποιήσει κάποια οικογενειακά θέματα στην πατρίδα του. Ο έμπειρος αμυντικός θα ταξιδέψει πίσω στην Πορτογαλία κι εν συνεχεία θα δώσει την οριστική απάντηση στον ΠΑΟΚ.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο Κοεντράο την Κυριακή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τη δεδομένη στιγμή, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά, αλλά μέχρι να υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Κοεντράο, πάντως, παρότι δεν υπέγραψε, ενθουσιάστηκε με την πόλη, ενώ μάλιστα είδε και μερικά σπίτια, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη μετακόμισή του. Ο 31χρονος άσος διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη και νωρίς το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε για την πατρίδα του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις