Συμβάλλουν οικονομικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οι Κινέζοι

Συμβάλλουν οικονομικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οι Κινέζοι

Λίγο πριν τη σέντρα στο παιχνίδι του Άρη με τη Μόλντε για τα προκριματικά του Europa League έγινε γνωστή μια είδηση αρκετά σημαντική για την ανάπλαση του γηπέδου της ομάδας.

Όπως επιβεβαιώνεται από τους κίτρινους οι Κινέζοι επενδυτές έμειναν ικανοποιημένοι από τα σχέδια του νέου "Κλεάνθης Βικελίδης" και συμφώνησαν να βοηθήσουν οικονομικά τον Θοδωρή Καρυπίδη για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο.

"Είμαι χαρούμενος που φιλοξενούμε φίλους και συνεργάτες από την Κίνα. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με στόχο την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων στη Νότια Κίνα", ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης και συνέχισε:

"Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε συνεργασία και στον τομέα του αθλητισμού. Γι' αυτό τους φέραμε στο γήπεδο και τους αναλύσαμε το σχέδιο ανακαίνισης. Μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι δυνατοί στο κομμάτι της τεχνολογίας και έχουν δεσμευτεί να μας στηρίξουν για να ολοκληρωθεί γρήγορα", κατέληξε.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ, οι εκπρόσωποι των ασιατικών επενδυτικών εταιρειών ξεναγήθηκαν σήμερα στους χώρους του γηπέδου και ενημερώθηκαν από τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τα σχέδια σχετικά με τον εγκαταστάσεών, συμφωνώντας να βοηθήσουν σε πρώτη φάση όσον αφορά την ανάπλαση του γηπέδου.