Έρχεται στην Ελλάδα ο Λοβέρα για τον Ολυμπιακό

Έρχεται στην Ελλάδα ο Λοβέρα για τον Ολυμπιακό

Τα τελευταία δύο 24ωρα θα είναι… φωτιά για τον Ολυμπιακό. Μετά την οριστικοποίηση της άφιξης του Γιασίν Μπενζιά στην Ελλάδα, στη χώρα μας αναμένεται τις επόμενες ώρες και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που είχε βάλει στο στόχαστρό του ο σύλλογος, ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός μετά τη Ροζάριο Σεντράλ τα βρήκε σε και με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως ο Λοβέρα θα υπογράψει συμβόλαιο 5 χρόνων με τους Ερυθρόλευκους, λέγοντας ήδη το "ναι" στην προσφορά που του κατατέθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός φέρνει άμεσα στην Ελλάδα τον διεθνή με την Εθνική Κ21 της Αργεντινής ποδοσφαιριστή. Μάλιστα αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία με τη Ροζάριο Σεντράλ, επιβεβαιώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Λοβέρα, 10% θα μείνει στη νυν ομάδα του και ένα ακόμη 10% στον ίδιο τον παίκτη.

Πάντως ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα ακόμη ποσό στη Σεντράλ, βάσει μπόνους στόχων. Πόσο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.