Μπορεί τα «βήματα» να μην σου λένε τίποτα. Εκτός φυσικά από τα βήματα που μετράει το έξυπνο ρολόι στο χέρι σου. Μπορεί ο «δευτερεύων αιφνιδιασμός» να σου θυμίζει μόνο εκείνη την μέρα που το τελευταίο κομμάτι της αγαπημένης σου pepperoni εξαφανίστηκε αιφνιδιαστικά από το κουτί.

Και όμως, ξέρεις ήδη απ’έξω το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχεις ήδη φτιάξει το group στο chat και έχεις ήδη έτοιμο τον καναπέ μπροστά από την ολοκαίνουρια γυαλιστερή tv σου. Ξέρουμε τι σου συμβαίνει: για σένα, ο καλύτερος λόγος για μπάσκετ είναι η Domino’s.

Δεν έχει σημασία λοιπόν αν δεν έχεις ιδέα τι κάνει ο play maker στο παρκέ, αλλά μπορείς εσύ να κάνεις παιχνίδι στο τραπέζι με το νέο Basketiko Deal της Domino’s! Για όλη τη διάρκεια του του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορείς να σκοράρεις με δύο Μεσαίες Classic πίτσες και δύο Heineken ή Heineken 0.0 330ml με €12,95.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να μπεις στο dominos.gr και στο Domino’s mobile app και να το βάλεις στο καλάθι ή να καλέσεις στο 18318 και να δώσεις την «ασίστ» στην ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου της Domino’s.