Στιγμές μεγάλης ευτυχίας για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφερε τη Δευτέρα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο της Αττικής. Μαθαίνοντας την ευχάριστη είδηση, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο μαιευτήριο γεμίζοντας το ζευγάρι με ευχές και δώρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βασιλική Μιλλούση μιλώντας στο περιοδικό People, είχε αναφέρει σχετικά με την προσμονή της για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Λευτέρη Πετρούνια: «Όντως, διανύω μια περίοδο ηρεμίας αλλά και ιδιαίτερης προσαρμογής. Όλοι μου λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος μιας γυναίκας. Θα συμφωνήσω μέχρι ενός σημείου. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μου, διότι δημιουργείται μια νέα ζωή. Ειδικά από ένα σημείο και μετά, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού και είναι κάτι συναρπαστικό. Επιπλέον, όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε προσέχουν πολύ. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν γνωρίζεις στον δρόμο.

Κατά τα άλλα, δεν θα σου έλεγα πως είναι μια ιδιαίτερα εύκολη περίοδος για μια γυναίκα. Στη δική μου περίπτωση, πέρασα αρκετά ζόρια, από την άποψη πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες είχα πολλές ναυτίες, εμετούς και ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Οπότε, ίσως και να μην την απόλαυσα τόσο όσο θα ήθελα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις