Μια έκπληξη ετοίμασε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών για τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή το 6ο παιδί που περιμένει, αφού του έστειλε προφυλακτικά δώρο και μάλιστα τον προέτρεψε να τα δώσει στον Θοδωρή Παπαλουκά.

Η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών Durex έστειλε… δωράκια στον Kill Bill και θέλησε να τρολάρει τον Παπαλουκά, επειδή ο τελευταίος με τη σειρά του είχε τρολάρει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όταν έμαθε πως η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει κι άλλο παιδί.

"Αφιερωμένο στον κουμπάρο μου Θοδωρή Παπαλουκά που μονίμως κάτι έχει να πει και να σχολιάσει. Μπορεί να μην δίνω σημασία. Όμως δεν ξεχνώωωω", έγραψε η Χοψονίδου που ανέβασε και το video, ενώ ο Παπαλουκάς απάντησε: "Καταλαβαίνω τις απορίες σας! Αυτά τα προϊόντα τα χρησιμοποιείς σε περίπτωση που κάνεις περιστασιακό (-) ή σαν μέθοδο αντισύλληψης! Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εξαιτίας μου ανακαλύψατε την ύπαρξη τους".

Στη συνέχεια, στην κουβέντα συμμετείχαν ο μπασκετμπολίτσας Νίκος Ζήσης, η αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια, αλλά και η Έλλη Κοκκίνου.