Σύμφωνα με την Εxpressen, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Σουηδοβόσνιου εξτρέμ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο εν λόγω παίχτης αγωνίζεται στην Χάμαρμπι, με την οποία έχει σκοράρει 14 γκολ σε 28 εμφανίσεις. Μάλιστα, η πολύ καλή του παρουσία στο σουηδικό πρωτάθλημα μετουσιώθηκε σε κλήση στην Εθνική Σουηδίας. Συνήθως αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, ώστε να συγκλίνει και να σουτάρει με το δεξί του πόδι. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως δεύτερος φορ.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τους Σουηδούς, ο Τάνκοβιτς δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην υπάρχουσα ομάδα του και έτσι η Χάμαρμπι έχει μπει σε διαδικασία πώλησης του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΚ είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες για την υπογραφή του, ωστόσο θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τον παίχτη και μετέπειτα με την ομάδα.

Όπως προσθέτει το σουηδικό δημοσίευμα, τόσο η Χάμαρμπι όσο και ο παίκτης γνωρίζουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Εκτός από την Ένωση πάντως αναφέρεται πως κι άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Δείτε τον εν δράσει