Παναθηναϊκός: Σε επισφαλή θέση ο Πεδουλάκης

Παναθηναϊκός: Σε επισφαλή θέση ο Πεδουλάκης

Δραματική ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Άλμπα Βερολίνου μέσα στο Ο.Α.Κ.Α., μετά από ένα συγκλονιστικό ματς-θρίλερ που έληξε μετά από δύο παρατάσεις στον πόντο, με βασικό υπόλογο τον προπονητή των πρασίνων.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παρουσιάστηκε κανονικά στην συνέντευξη τύπου, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για τα προσεχή παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν όμως βιαστικοί στην επίθεση''.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πολύ μικρό ροτέισον, κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να επιβάλλει εύκολα το ρυθμό της , για το οποίο απάντησε πως η απόφαση αυτή είχε σκοπό την ενίσχυση της άμυνας, από παίκτες οι οποίοι μπορούσαν να παίξουν κατάλληλα με το κορμί τους.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση στην ερώτηση περί βελτιώσεων και αλλαγών στο τρόπο παιχνιδιού: ''Είμαστε εδώ για το παιχνίδι που έγινε. Μόνο γι αυτό. Δεν θέλω να μπω σε άλλες συζητήσεις''.

Ο ''Άρτζι'' είναι γνωστό πως βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μετά την έκβαση του σημερινού παιχνιδιού, και λίγες μέρες μετά τον σκληρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος από τον Προμηθέα Πατρών, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το προπονητικό τιμ του ''τριφυλλιού''.

Βασικότατο λάθος στο ματς με την Άλμπα ότι έπαιξε σχεδόν 50 λεπτά με την ίδια πεντάδα θυμίζοντας προπονητές δεκαετίας του 80!