Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε χαρακτηριστικά ότι "διαθέτει και τα δικά του μέσα και σας στηρίζει ο κύριος Μαρινάκης και καλά κάνει, γιατί παίζει ένα δικό του παιχνίδι, επιχειρηματίας είναι, εγώ δεν λέω ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει και σας ελέγχει από κάπου".

Αναφερόμενος στα στημένα παιχνίδια έφερε για παράδειγμα την Ιταλία και τον υποβιβασμό της Γιουβέντους. "Και δω μιλάμε για στημένα παιχνίδια κι επειδή είναι ο άνθρωπος που τον συμπαθείτε, ο Μαρινάκης, δεν μιλάτε, δεν λαλάτε. Όχι ότι οι άλλοι πρόεδροι είναι καλοί και ο άλλος έχει τα κουμπούρια, κυκλοφοράει μέσα στα γήπεδα".
"Αν θέλετε να είστε πραγματικά ακριβοδίκαιος, ε, τον φίλο σας τον Μαρινάκη, βάλτε του ένα χαλινάρι του ανθρώπου, έχει ξεφύγει τελείως", είπε ο κ. Βελόπουλος.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε στον υφυπουργό Αθλητισμού, ότι φοβάται εξαιτίας της "ιδιαίτερης"- όπως την χαρακτήρισε- σχέσης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


"Φοβάστε. Φοβάστε γιατί ο αρχηγός σας έχει μια ιδιαίτερη σχέση, κουμπαριά με τον κύριο Μαρινάκη έχει, κάτι έχει. Το αντιλαμβάνομαι, είναι και οι προσωπικές σχέσεις. Αλλά είτε κουμπαριά, είτε φιλική σχέση, αν η ατιμωρησία συνεχιστεί φοβάμαι ότι αυτό το δίπόλο βορείων και νοτίων θα παίξει πολύ έντονα τα επόμενα χρόνια κι εμείς θέλουμε την Ελλάδα ενωμένη", τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συμπλήρωσε:

"Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ είναι ικανές να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο επειδή δεν καταλαβαίνεται ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια βρώμικα πίσω από την πλάτη των Ελλήνων".

Αναφερόμενος, δε, στην επίθεση σε βάρος του διαιτητήΤζήλου, στάθηκε στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι δύο φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης.

"Τηλεφωνικές συνομιλίες με κατηγορούμενους του Noor 1 είχαν αυτοί και τηλεφωνικές επικοινωνίες με παράγοντες συγκεκριμένης ομάδας, με την εταιρία Capital, με τον εφοπλιστή ο οποίος εμπλέκεται για τα στημένα παιχνίδια, με τον Μανώλη Κονταρό, κουμπάρο του Μαρινάκη, με τον αρχιδιαιτητή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο".

Τέλος, σχολίασε τις δύο αναβολές στη δίκη της υπόθεσης λόγω απουσίας των μαρτύρων, για τους οποίους έχει διαταχθεί βίαιη προσαγωγή εν όψει της εκδίκασης στις 20 Δεκεμβρίου.

"Ο ίδιος που έχει μια ΠΑΕ κατηγορείται για πολλά πράγματα, στημένους αγώνες από το 2012 μέχρι το 15, η δίκη αναβλήθηκε δύο φορές, ξαφνικά οι μάρτυρες παθαίνουν αχρωματωψία, γίνονται κωφάλαλοι, διακτινίζονται, εξαφανίζονται, κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτή τη χώρα", κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις