Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έκανε την πρώτη του παρουσίαση και μίλησε με τους παίκτες, ενώ αναμένεται και η έναρξη των επαφών του μεπροσεχείς μεταγραφικούς στόχους αλλά και με ατζέντηδεςγια ανανεώσεις παικτών.

Ωστόσο, στις κινήσεις στις οποίες θα προβούν οι πράσινοι περιλαμβάνονται και πιθανές αποχωρήσεις παικτών που δεν παρουσιάστηκαν αντάξιοι των αρχικών προσδοκιών, με τουςΓιοάν Μολό και τον Ούφε Μπεκ να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Οι δύο εξτρέμ ενσωματώθηκαν στο ρόστερ του τριφυλλιού το καλοκαιρί, με τον Μολό όμως να έχει 198 λεπτά συμμετοχής και τον Μπεκ μόλις 91, ενώ ο τελευταίος ταλαιπωρείται και από συνεχείς τραυματισμούς, γεγονός που δεν του επιτρέπει να προσφέρει τις ανάλογες βοήθειες που αναμενόταν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θέση του Δανούποδοσφαιριστή επιβαρύνεται και λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ ο Μολό δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του έχουν έως τώρα δοθεί από τον Γιώργο Δώνη.

Όλα δείχνουν πως οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν τον ερχόμενο Γενάρη, με τους Αρμενάκα και Οικονόμου να αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια πορεία, ενώ ο Τζανδάρης έχει ήδη απομακρυνθεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις