"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ασχολούμαι",υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Image result for τιμούρ κετσπάγια

Για το ταλέντο στην Κύπρο:"Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο. Αλλά δεν φτάνει μόνο μια ώρα προπόνηση τη μέρα. Πρέπει να δουλέψεις σε αυτά που σου λείπουν. Οι νεαροί πρέπει να δουλεύουν".

Για την Ανόρθωση:"Η Ανόρθωση έχει όλα τα στοιχεία για τον τίτλο και θα δούμε πως θα εξελιχθεί… Έχει κόσμο, γήπεδο, ομάδα, διοίκηση και ανθρώπους πίσω της. Δείξαμε μέχρι τώρα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Για την πρόταση που είχε από τον ΑΠΟΕΛ:"Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν καλή, μια μεγάλη ομάδα. Έκανα τη δουλειά μου και τώρα είμαι εδώ. Είμαστε επαγγελματίες και το βλέπουμε επαγγελματικά. Τότε είχα προσφορά από αυτή την ομάδα, είχα κάποιες συζητήσεις και με την Ανόρθωση αλλά δεν έγινε η συνεργασία τότε. Πάντα έλεγα ότι τον πρώτο λόγο είχε η Ανόρθωση. Δεν έγινε τότε η συνεργασία και προχώρησα με αυτά που είχα μπροστά μου".

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαΐου ο 51χρονος είχε πέσει θύμα ρατσισμού από δημοσιογράφους:"Έπεσα θύμα ρατσισμού από τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Δεν θέλουν να έχουν ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Με την πρώτη στραβή έφυγα. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Ήμουν στον Ολυμπιακό και όταν κερδίσαμε στη Λάρισα, τους έβλεπα που ήταν στεναχωρημένοι", υποστήριξε τότε στη Cytavision.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις