Μπέος: «Αν δεν πάω εγώ σε συνέδριο για στημένα, ποιος θα πάει;»

Μπέος: «Αν δεν πάω εγώ σε συνέδριο για στημένα, ποιος θα πάει;»

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο ASTRA TV και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσκληση που του έχει γίνει να μιλήσει σε συνέδριο για στημένα παιχνίδια.

«Ποιος θα πήγαινε δηλαδή, αν δεν πήγαινα εγώ; Προβληματίστηκα πολύ όταν μου ήρθε η πρόσκληση. Δεν είμαι υπέρ των ημερίδων και των διαβουλεύσεων, διότι πας, μιλάς και δε βγαίνει τίποτα. Eίμαι άνθρωπος της ουσίας. Το ζητούμενο είναι να θέλουν τη λύση στο θέμα. Αν θέλουν, να κάτσουν να μιλήσουν σοβαρά. Το να έρχεται ο υπουργός και κάτι περίεργοι δημοσιογράφοι δε λέει τίποτα. Αν δεν πάω εγώ, ποιος θα πάει; Εγώ βίωσα στο πετσί μου μία τεράστια αδικία. Με οδήγησαν στη φυλακή, τι να πούνε οι άλλοι;», είπε αρχικά ο Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου κατέληξε: «Δεν είναι τυχαίο που με προσκάλεσαν οι διοργανωτές. Εγώ πήρα την απόφαση να πάω μετά από σκέψη. Θέλω να αναφερθώ σε πράγματα που θα προβληματίσουν, και αν θέλουν να δώσουν λύση, ευχαρίστως να την πω. Θα προτείνω τώρα μία μεσοβέζικη λύση. Γιατί δε θέλω να την αποκαλύψω δημοσίως. Πρέπει να τους πιάσουμε στον ύπνο. Να ξεκινήσει ο μηχανισμός πριν τους ξυπνήσουμε. Δεν ξέρω όμως αν ο υπουργός θέλει να δώσει λύση. Δε το γνωρίζω αυτό».