Ακόμα αναφέρθηκε στα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τόσο για το πρωτάθλημα της Κ19 αλλά και για την Super League 1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Όποιος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
«Όλα είναι λεπτομέρειες είχαμε πολύ δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία κι κάναμε λάθη. Σήμερα ήμασταν καλά, έχω πει πως δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα, δεν είχαμε τύχη μας έλειψε αρκετά, συνεχίζουμε είμαστε περήφανοι, η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη είναι δύσκολη, δεν έχεις πάντα πλεονέκτημα στην ζωή.

Αύριο έχουμε προπόνηση επειδή την Κυριακή έχουμε δύσκολο παιχνίδι, έτσι είναι η ζωή.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντα έχει κάτι παραπάνω, στην Αθήνα είναι πάντα χειρότερα όχι μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα αλλά τα τελευταία 40-50 χρόνια συμβαίνουν αυτά στην Αθήνα».

Για το ντέρμπι της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι η ομάδα είναι καλή, έχουμε καλό προπονητή πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να μην αντιδράμε, αυτό που βλέπω από έξω είναι ότι λένε πολλά και επειδή φοβούνται.

Δεν είμαστε σαν άλλες χώρες που έχουν Κ23 για παράδειγμα η Κ19 είναι αρκετά μακριά από την μεγάλη ομάδα, αρκετά σκαλιά. Δεν είναι τόσο εύκολο να είμαστε τόσο κοντά γιατί η ομάδα πιέζεται κάθε βδομάδα να κερδίσει, με την οικογένεια Σαββίδη η κατάσταση έχει αλλάξει και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Τα πολλά μεταγραφικά που ακούγονται είναι φυσιολογικά όλες οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν έτοιμους παίκτες.
Είναι δύσκολο να περιμένεις μικρούς παίκτες να ωριμάσουν, πρέπει να κερδίζεις κάθε Κυριακή. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο, μπορεί να πάνε δανεικοί».