Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν ως ξεχωριστούς προσκεκλημένους στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενουςτης Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους παίκτες του Ολυμπιακού σε μια πραγματικά πολύ όμορφη δράση.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) και την πολυετή συνεργασία μας σε θέματα κοινωνικοποίησης και καταπολέμησης του κοινωνικού ρατσισμού των ΑΜΕΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους του «Πλόες» Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.). Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης των «ερυθρολεύκων», συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές μας, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, παραχώρησαν συνέντευξη στην ομάδα Δημοσιογραφίας του Φορέα, που αποτελείται από ενήλικους με Διαταραχή στο Αυτιστικό Φάσμα (Δ.Α.Φ.)», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους του "Πλόες" Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών. https://t.co/TWXSBsvUGX #InternationalDisabilityDay #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/kDbmxPfFCP

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις