Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 99-93: Κατέθεσαν ένσταση οι "ερυθρόλευκοι"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 99-93: Κατέθεσαν ένσταση οι "ερυθρόλευκοι"

Όπως φαίνεται θα έχει τρίτο ημίχρονο το ντέρμπι.

Οι Πειραιώτες μετά τη λήξη στο ματς του ΟΑΚΑ κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, διαμαρτυρόμενοι για ένα τάιμ-άουτ κατά τη διάρκεια της παράτασης της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους, ο πάγκος ζήτησε timeout όμως η γραμματεία δεν το έδωσε με αποτέλεσμα αμέσως μετά από τη δεύτερη εύστοχη βολή του Παπαγιάννη οι διαιτητές να δώσουν τη μπάλα για επίθεση και να ξεκινήσουν εκείνοι τον χρόνο.

"Έπρεπε να δοθεί το timeout, δεν δόθηκε, το παιχνίδι συνεχίστηκε. Έγινε κακή επίθεση από τον Ολυμπιακό, δεν έχει σημασία. Όμως εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, για να ασκήσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να σχεδιάσει μια επίθεση στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, με το παιχνίδι να είναι νομίζω στους 4 πόντους" είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Ο Μπαφές ρωτήθηκε για το αν αναφέρεται στις δύο βολές του Παπαγιάννη και απάντησε: "Το ζητήσαμε στις βολές του Παπαγιάννη. Από τη στιγμή που ήταν εύστοχη, έπρεπε να δοθεί timeout. Η γραμματεία πάτησε την κόρνα. Μας το επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της γραμματείας ότι πάτησε την κόρνα. Δεν δόθηκε. Οι διαιτητές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να σηκωθεί και να δείξει ότι υπάρχει τάιμ άουτ. Η γραμματεία δεν ξεκίνησε το χρόνο. Τον ξεκίνησαν όμως οι διαιτητές μέσω του συστήματος που έχουν. Το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει και να δοθεί τάιμ άουτ".