Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος με την διαιτησία στην Τρίπολη - Οι σπόντες του με φόντο τον... ΠΑΟΚ

Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος με την διαιτησία στην Τρίπολη - Οι σπόντες του με φόντο τον... ΠΑΟΚ

Η ΑΕΛ έφερε "Χ" στην Τρίπολη επί του Αστέρα, αποτέλεσμα το οποίο ικανοποίησε τον Αλέξη Κούγια, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στους διαιτητές.

Μετά τις τρεις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΑΕΛ κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας προσχώρησε και σε προσωπική δήλωση, η οποία είναι άκρως αιχμηρή σχετικά με την σχέση Σαββίδη - Ξάνθη, Παναιτωλικού.

«Συγχαρητήρια σε όλους!

Αντρικός βαθμός κόντρα σε όλους…

Θα επισκεφθώ τον κ. Περέιρα και θα του ζητήσω να μην ορίζονται διαιτητές είτε αγώνα, είτε στο VAR, είτε βοηθοί, είτε τέταρτοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας.

Ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήρια μου, γιατί αν είχα πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος, ο Συγγελίδης και κάποιοι άλλοι, βεβαίως λόγω της κρίσης, μπορεί κι εγώ να κράταγα την ομάδα (καινούργια μόδα αυτή – παγκόσμια πρωτοτυπία) και να πούλαγα το προπονητικό, που αν δεν είναι καλύτερο, είναι τουλάχιστον ισάξιο της Ξάνθης.

Να δω τώρα που θα φτιάξω και το ξενοδοχείο τι προτάσεις θα έχω!

Θα είμαστε η ομάδα ανέκδοτο…

Θα παίζουμε στο γήπεδο του Πηλαδάκη που πληρώνω 500 χιλιάρικα το χρόνο (με κατασκευή νέου χλοοτάπητα, έξοδα συντηρήσεως 40 χιλιάρικα το χρόνο, σεκιούριτι και καθαριότητα 80 χιλιάρικα το χρόνο) και θα μένουμε στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, που θα μου δώσει τα εκατομμύρια για να έχει θέα τον Όλυμπο, αφού όπως μάθαμε ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, που βρήκαν μια ποδοσφαιρική μπάλα και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας ότι είναι βόμβα.

Λατρεία κι αυτή με τις εγκαταστάσεις, αντί να πάνε να πάρουν κανένα ωραίο σπίτι!», αναφέρει η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια.