Ολυμπιακός - Champions League: Το ποσό που θα λάβει για τους ομίλους και τα αποτελέσματα

Ολυμπιακός - Champions League: Το ποσό που θα λάβει για τους ομίλους και τα αποτελέσματα

Ολυμπιακός - Champions League: Oι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως το ποσό που θα πάρουν για την συμμετοχή τους είναι άκρως ελκυστικό -τουλάχιστον- για τα ελληνικά δεδομένα.

 Ολυμπιακός - Champions League : Οι "ερυθρόλευκοι"  θα βάλουν συγκεκριμένα στα ταμεία του 32,4 εκατ. ευρώ από την διαδρομή του στους ομίλους του UCL και βρίσκεται στην 24η θέση της σχετικής κατάταξης, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα   calcioefinanza, η οποία εξειδικεύεται  στην οικονομία του ποδοσφαίρου. Στην σχετική ανάλυση αναφέρει, 15,3 εκατ. από την συμμετοχή, 13,3 εκατ. από το ιστορική κατάταξη, 3,6 εκατ. και 300.000 ένα ακόμα μπόνους. 

 Στην κορυφή της σχετικής λίστας με 75,7 εκατ. ευρώ βρίσκεται η Μπάγερν (ομάδα που ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού), μοναδική ομάδα που κατάφερε απόλυτη διαδρομή στους ομίλους, αφήνοντας πίσω τις Μπαρτσελόνα (72,7) και Ρεάλ Μαδρίτης  (70,9).  Η Τότεναμ βρίσκεται στην 12η θέση (54,5 εκατ. ευρώ), ενώ την προτελευταία θέση (31ος)  είναι ο Ερυθρός Αστέρας με  20,4 εκατ. ευρώ...