Όπως αναφέρει το harddog-sport η Ολυμπιονίκης δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το έντυπο ούτε ποιος ο συντάκτης στον οποίο έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη, με προοπτική να δημοσιευτεί και την κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας.

Όταν πήρε την εφημερίδα στα χέρια της δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε. Στη μέση της σελίδας υπήρχε η φωτογραφία της και με έντονα γράμματα, σε εισαγωγικά, η δήλωση που, κατά την ίδια, δεν είχε κάνει. Δεν θα μπορούσε, είπε, να το αφήσει έτσι και πήρε τηλέφωνο. Μετέφερε στην εκπομπή του Alpha τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα:

«‘Γιατί να το κάνετε αυτό, είπα εγώ κάτι τέτοιο;"Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του. Τελικά φάνηκε ότι ήταν δική του ευθύνη γιατί στο τέλος μου είπε "δεν θα με μάθεις εσύ δημοσιογραφία".

Η Άννα παραδέχθηκε ότι και εκείνη αν έβλεπε μια τέτοια δήλωση άλλου αθλητή, ή οποιουδήποτε, θα έλεγε «τι υπεροψία!» και διευκρίνισε ότι δεν θέλησε να κάνει δήλωση για το θέμα γιατί θα του έδινε μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Το μόνο κακό με τη δημοσιότητα είναι η παραποίηση των δηλώσεών μας που γίνεται πολύ συχνά και με πολύ ανήθικο πολλές φορές τρόπο. Γιατί επηρεάζεις την εικόνα κάποιου, ειδικά όταν η αναπαραγωγή είναι πολύ μεγάλη και αυτό είναι πολύ άδικο»είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και εξήγησε το πώς αποφάσισε να μιλάει στο εξής:

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με εμένα αλλά και με άλλους αθλητές. Είναι ένα πράγμα που προσπαθώ να διαχειριστώ και να μάθω. Δηλαδή να λέω τα ίδια πράγματα αλλά με διαφορετικό τρόπο, γιατί μάλλον είναι ο τρόπος που ενοχλεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις