Κύπελλο Ελλάδας:Όπως δείχνουν όλα ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα πάρει αναβολή με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Όλο το θέμα άρχισε από την αστυνομία, όπου έκανε αίτημα στην κυβέρνηση να μην διεξαχθεί ο αγώνας υπό τον φόβο επεισοδίων. Ο λόγος του φόβου είναι ξεκάθαρος. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα ταξίδευαν για τον αγώνα επί του Αστέρα και οι φίλοι του Ολυμπιακού για τον αντίστοιχο επί της Καλαμάτας. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πιθανότητες για οπαδικό επεισόδιο δεν είναι λίγες.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες,ουφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων υπό τον φόβο επεισοδίων. Οπότε απομένει να βρεθεί νέα ημερομηνία για το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού:

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης.

Τοαπόσπασμα από το κατεπείγον αίτημα της Αστυνομίας