Αμάρε ΣτουνταμάιρΠαναθηναϊκός:Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport5.co.il, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον άλλοτε NBAer, Αμάρε Στουνταμάιρ. Οι «πράσινοι» μετά την ενίσχυση στην περιφέρεια, αναζητούν και έναν σέντερ, ο οποίος θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα του ριμπάουντ. Έτσι, στο πλαίσιο της αναζήτησής του για έναν ψηλό, που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσες και ποιοτικές λύσεις ρακέτα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 37χρονου,Αμάρε Στουνταμάιρ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, ο ύψος 2,08 Αμερικανός και πρώην All-Star του ΝΒΑ στα χρόνια της ακμής του ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Euroleague, κάτι που ισχύει ακόμα και τώρα που ολοκλήρωσε μια μικρή περιπέτεια που είχε στην Κίνα, καταγράφοντας 19,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, ο Αμερικανός αγωνιζόταν στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ και την περσινή σεζόν είχε 13 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.