Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: "Αυτά τα έκανα πριν 20 χρόνια. Εσύ ακόμα φορούσες πάνες" [vid]

O Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Νόβακ Τζόκοβιτς
O Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: H αφρόκρεμα του τένις βρέθηκαν και αγωνίστηκαν στο φιλανθρωπικό event για τις φωτιές της Αυστραλίας.

Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: Πολλοί διάσημοι τενίστες συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό event «Rally for Relief» στην Μελβούρνη, όπου συγκεντρώθηκαν χρήματα για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές στην Αυστραλία. 
Ο Στεφανός Τσιτσιπάς μπήκε στο γήπεδο μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ και όπου φορώντας μικρόφωνο, για να ακούγονται στις κερκίδες τα όσα λένε. Ο Τσιτσιπάς, θέλοντας να κάνει πλάκα σέρβιρε κάπως ανορθόδοξα για να κάνει πλάκα στους αντιπάλους του. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να "ξεγελάσει' τους Τζόκοβιτς και Ναδάλ που ήταν στην άλλη μεριά του κορτ, αλλά το μπαλάκι έμεινε στο φιλέ. Οι δυο μεγάλοι τενίστες του παγκόσμιου γέλασαν, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να πετάει την ατάκα της βραδιάς...

«Έμαθα αυτό το κόλπο πριν 20 χρόνια φίλε μου. Εσύ ακόμα φορούσες πάνες», του είπε, με το κοινό να λύνεται στα γέλια. Οι τενίστες βρίσκονται εκεί, καθώς την Δευτέρα ξεκινά το κυρίως ταμπλό Australian Open.