Ολυμπιακός μπάσκετ: Η ομάδα του Πειραιά θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν δίχως τον αρχηγό της, Βασίλη Σπανούλη. Επομένως, δεδομένων των απουσιών (και ο Ρότσεστι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού)ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για παίκτη, όπως έχει τονίσει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Προσφάτως, σας είχαμε ενημερώσει πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στον Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να εξετάζουν τον δρόμο της εξόδου.Ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση του παίρνει αρνητική τροπή, καθώςο Αθλητικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Ουμούτ Σενιόλ, εξήγησε με δηλώσεις του στη γειτονική χώρα πως το πρόβλημα στον σύλλογο δείχνει να έχει λυθεί, με αποτέλεσμα ο παίκτης να υπολογίζεται κανονικά από τους "μαύρους αετούς".


Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι παίκτης της ομάδας μας" τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως "περάσαμε μία κρίση την προηγούμενη εβδομάδα. Κάναμε προσπάθεια να πληρωθεί πριν από το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Δώσαμε τους μισούς μισθούς σε όλους τους παίκτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει λιγότερα χρήματα σε άλλους για να πάρει αυτός όλο το ποσό. Τον ενημερώσαμε ότι θα δοθεί το υπόλοιπο ποσό τη Δευτέρα, όπως κι έγινε».

Όσον αφορά στα προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει φέτος η Μπεσίκτας, εξήγησε πως«πολλές ομάδες στην Τουρκία πληρώνουν με καθυστέρηση μερικών μηνών. Δεν είναι εφάμιλλο με τις αξίες μας, να αφήνει ένας παίκτης τους συμπαίκτες και τον προπονητή του επειδή είναι μισό μήνα πίσω στις πληρωμές. Σέβομαι ότι προτεραιότητά του είναι να πληρωθεί" για να καταλήξει, λέγοντας πως "ο Σακίλ είναι παίκτης μας τώρα. Δεν έχουμε λάβει κάποια απόφαση για το μέλλον. Θα μιλήσουμε μαζί του, όχι μόνο εγώ, αλλά κι ο προπονητής και ο GM της ομάδας».


Δείτε τον σε βίντεο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις