ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμός: Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωσαντην Πέμπτη (6/2),στην οποία έκαναν λόγο πωςο Δημήτρης Τζουγανάτος – τον οποίον τις τελευταίες ημέρες κατηγορεί ότι έχει σχέση με το μέλος της ΕΕΑ Νίκο Φαραντούρη – έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρία Άργος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτή η αποκάλυψηέγινε λίγες ημέρεςμετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γιααποβολή τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Ξάνθης, για πολυϊδιοκτησία. Ο δικηγόρος Δημήτρης Τζουγανάτος προχώρησε σε δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση τουΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα»και πως «θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

Η δήλωση του Τζουγανάτου: "Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.

Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.

Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις