ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0: Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν αυτός που έκρινε το αθηναϊκό ντέρμπι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τις δηλώσεις του είναι πολύ χαρούμενος μετά την επίτευξη του γκολ και το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Προσαρμόζομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται τόσο στον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μου,όσο και σε αυτά που ζητάει ο προπονητής, έχω ακόμη περιθώριο βελτίωσης τώρα για τον Μάρκο ό,τι και να πω θα είναι λίγο,χωρίς να κοιταζόμαστε μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε είναι λίγοότι και να πω. Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.»

Για τα συναισθήματα του:Αισθάνομαι ευτυχής που είμαι εδώ.Θέλω ναπροσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα σε αυτάπου ζητά οπροπονητής. Θέλω βελτίωση. Για τον Μάρκο,τι να πω. Χωρίς κοιταζόμαστε μπορούμε να συνεννοηθούμε. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ΑΕΚ!

Για το ότι γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ:Είναι η τρίτη φορά που γυρίζω. Σήμερα άκουσα το όνομα μου, είναι συγκινητικό, θα υποσχεθώ στον κόσμο πως αυτήν την απίστευτη αγάπη που μου δίνουν θα τους την επιστρέψω με τα γκολ μου.

Για τον Καρέρα:Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι καλά, Μου δείχνει εμπιστοσύνη. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις.

Για τα προηγούμενα γκολ που είχε πετύχει:Τα θυμάμαι το ένα με το αριστερό και το άλλο βρήκε στο δοκάρι και σκόραρα μετά. Με το αριστερό πάει καλά (γέλια). Το δεξί όχι και τόσο. (γέλια). Το σημερινό είναι καλύτερο, η ομάδα είχε καιρό να κερδίσει σε ντέρμπι, είναι καλύτερο και πιο σημαντικό το σημερινό. (Εκεί ρωτήθηκε και ο Λιβάγια και… ψήφισε το πρώτο με το αριστερό πριν δύο χρόνια)! Βαθμολόγησε το γκολ με 8, μάλιστα ο Μάρκο!

Για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι:Έχω πει ότι θέλω να μείνω εδώ και μετά τοκαλοκαίρι.Αν το θέλει ο θεόςθατα καταφέρουμε.Θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ μια έξτρα προσπάθεια.Δεν ήρθα εδώ για τα χρήματα, ήρθα εδώ για την αγάπη του κόσμου!

Τις διαφορέςτης ΑΕΚ που άφησε και της ΑΕΚ του Καρέρα που βρίσκει:Μετον Μανόλο είναι ξεχωριστή η σχέση μας. Με στήριξε σε δύσκολη στιγμή. Είναι δύσκολο να μπω σε αυτή τη σύγκριση. Αισθάνομαι καλά με τον Καρέρα. Σύντομα να τα καταφέρω και να βοηθήσω στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις