ΚΕΔ:Οι συμπατριώτες του Βίτορ Περέιραεπιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που θέλουν τον Πορτογάλονα αποχωρεί το καλοκαίρι από τηνΚεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της μεγάλης πορτογαλικής ιστοσελίδας A Bola, ο Περέιρα δεν πρόκειται να παραμείνει στο πόστο του.

Στο δημοσίευμα κάνουν λόγο πωςο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα αποχωρήσει από την θέση του τον Ιούνιο του 2020 όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ενώ προσθέτει πως βασικός αντικαταστάτης του είναι ο Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντες Μαρίν.

Αναλυτικά όσα γράφουν οι Πορτογάλοι:

«Ο Πορτογάλος Βίτορ Περέριρα που ήταν ο επικεφαλή της ελληνικής διαιτησίας από το 2017 υπό την αιγίδα της FIFA και της UEFA αναμένεται να βάλει τέλος στην θητεία του στο τέλος της σεζόν. Οι διεθνείς φορείς σκέφτονται σοβαρά την πιθανότητα να τοποθετήσουν ακόμα έναν ξένο ή δυο στην ίδια θέση. Ο Ισπανός Φερνάντεζ Μάριν είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Περέιρα. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, που έχει επιλέξει αρκετούς συμπατριώτες του να διευθύνουν ελληνικά ντέρμπι, είχε πάντα την στήριξη της FIFA και της UEFA. Μπήκε στο στόχαστρο μεγάλων ελληνικών ομάδων και έχασε την εμπιστοσύνη που του είχαν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις