ΠΑΟΚΟλυμπιακός: Η Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκηςαπέστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ, την Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το οποίο αφορά στους παράγοντες των δύο ομάδων ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης τους για το πρωτάθλημα. Η σέντρα του αγώναστην Τούμπα έχει οριστεί για τις 23/2. Η ΕΛ.ΑΣ ουσιαστικά θέλουν να ενημερωθεί για το εάν έχουν το δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο διοικούντες των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, βασισμένος και στα όσα έγινανστο περσινό ντέρμπι της Τούμπας, ήθελε να μάθει απότις ποδοσφαιρικές αρχές ανσυντρέχουν κωλύματα όπως αυτό της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Οι παράγοντες για τους οποίους ρώτησε αν έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στο γήπεδο είναι οι: Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος Σαββίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Κώστας Καραπαπάς και Σάββας Θεοδωρίδης.Το έγγραφο αναφέρει:

«Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης…

…Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις