Ραούλ Μπράβο: Οι ελληνικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραλάβουν το σύνολο της δικογραφίας ώστε να διαπιστώσουν αν ένας Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας και ένας ιδιώτης έχουν κάποια σχέση με το «σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο». Μάλιστα εξετάζεται το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Για το «στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο» μέχρι τώρα έχουν σταλεί τέσσερις εισαγγελικές αναφορές.

Η ελληνική δικαιοσύνη συγκέντρωσε πληροφορίες για τους Έλληνες εμπλεκομένους, οι οποίοι συνδέονται με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Ερευνάται δε το ενδεχόμενο να έχουν στοιχηματίσει σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, την εποχή που ο Ραούλ Μπράβο αγωνίζονταν είτε με τη φανέλα του Άρη είτε με τη φανέλα της Βέροιας.

Στα εισαγγελικά στοιχεία περιλαμβάνεται και η εμπλοκή ενός Έλληνα που επισκέπτονταν πολύ τακτικά τον Ραούλ Μπράβο στην Ισπανία. Ήταν ο άνθρωπος που λειτουργούσε ως σύνδεσμος του ποδοσφαιριστή με ποδοσφαιρικό παράγοντα στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται να ελεγχθούν και όλα τα ματς που είχε στείλει ως ύποπτα χειραγώγησης η Sportradar εκείνη την εποχή.

Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην υπόθεση, όπως είχε ισχυριστεί Σέρβος δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις