Χαράλαμπος Λακαφώσης:Στην έκτη μέρα της Δίκης των «28», που κατηγορούνται για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, ενώ οι 8 εξ αυτών κατηγορούνται και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας, αδικήματα που τελέστηκαν στο διάστημα από το 2012 ως το 2015, οεισαγγελέας έδρας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, αναφέρθηκε στα απειλητικά μηνύματα που υπήρχαν σε βάρος του ιδίου αλλά και μαρτύρων της υπόθεσης.

«Απευθύνουν απειλές και δημιουργείται θέμα. Αυτές οι απειλές, είναι έστω και από νεαρούς, που αργότερα γίνονται χούλιγκαν. Είναι πρωτόγνωρο, δεν έχω ξαναδεί τέτοια δημόσια απειλή, έστω και αν δεν είναι σοβαρή. Αναζήτησα την επίσημη αντίδραση φορέων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας, της διαιτησίας. Κανείς δεν τις αποδοκίμασε, όσο σοβαρές και αν είναι. Θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει!

Με όση κομψότητα μπορώ, θα πω ότι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να απειληθεί το δικαστήριο, είναι μακριά νυχτωμένος. Είναι προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση με άνθρωπο της δίκης, δεν το συζητώ καν αυτό. Είναι αναρτημένα στο δίκτυο αυτές οι απειλές. Υπήρξαν τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν μπορεί ένας μάρτυρας ή ένας εισαγγελέας να απειλείται εν μέσω δίκης», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις